De ce o afacere are nevoie de un website?

De ce afacere ta are nevoie de un website?

De ce afacere ta are nevoie de un website?

 De multe ori ne-am izbit de lucruri pe care nu am știut cum să le gestionăm sau cum acestea ne-au afectat business-ul. Totuși consider că succesul este suma unor eforturi mici repetate zi de zi, dar mai ales gestionate corect. Alături de persoanele potrivite, orice business ar trebui să rămână constant cel puțin pe linia de plutire.

 Uitându-ne în spațiul virtual, observăm cum din ce in ce mai multe afaceri se dezvoltă sau chiar apar cu ajutorul online-ului. Utilizarea internetului a dezvoltat o multitudine de servicii pentru acest domeniu, având ca scop comun eficientizarea afacerilor.

 Cu alte cuvinte, dezvoltarea internetului a creat un mediu nou de interacțiune dintre client și vânzător, unii clienți preferând să comande online decât să se deplaseze fizic  din mai multe considerente (timp, dispoziție, evitarea aglomerației, etc.) Mai mult decât atât dezvoltarea unui business este dependent de mediul virtual, deoarece o afacere care nu este online, este de fapt o afacere limitată, iar pentru multe persoane, este ca o afacere inexistentă pe piață.

 Este un duș rece să aflii că pentru multe persoane ești ,,invizibil’’ din cauza că nu ai exploatat mediul acesta, însă orice problema are și o soluție.

Money

O soluție cost-eficientă la cheie

 O soluție optimă este de a crea un magazin online sau un website de prezentare acestea expunând  produsele cât și serviciile pe care tu le oferi pieței. Să luăm un exemplu real pentru o mai bună înțelegere.

 Deschiderea unui magazin online oferă dinamică afacerii în timp ce deschiderea unui magazin fizic implică o succesiune de costuri precum angajați, locație, chirie, costuri de amenajare și de decorare, cheltuielile salariale plus avizele de desfășurare o activității. Mai pe scurt, necesită timp, efort dar mai ales bani. În schimb, magazinul online este scutit de aceste costuri, rezumându-se la întreținerea cât și optimizarea constantă a serviciilor.

 Un magazin deja existent în mod fizic cu ajutorul magazinului online va dispune de creștere in venituri într-un timp foarte scurt, dar si de credibilitate, expunere dar si notorietate.

 Un alt scenariu îl reprezintă website-urile de  prezentare, acestea  fiind eco-friendly , salvând un numar de copaci de la tăiere. Cum mai exact fac acest lucru? Transforma cataloagele de modă, lifestyle,make-up, IT, health etc. din format fizic, în format electronic. Pe lângă faptul că scutesc natura mai dispun și de alte beneficii precum modificarea produselor sau a serviciilor, adăugarea sau excluderea unor oferte, adăugarea unui design periodic.

 Deci, atât magazinul online cât și website-ul de prezentare au toate calitățile pentru a susține faptul că online este mai comod, mai practic, mai ieftin.

 Se spune că ,,gura lumii nu o astupă nimeni!’’ și cred că acest aspect îl putem aduce in favoarea noastră. O afacere care funcționează în online are foarte mari șanse de a devenii repede observată,deoarece orice potențial client este la un click distanță de aceasta.

 Cu cât site-ul este mai practic pentru client, cu atât șansele tale cresc. Iar dacă oferi servicii sau produse de calitate, poți spune că vei avea un flux de interacțiuni, deoarece o știi și tu că ,,veștile bune circulă repede!’’

Vestile bune circula repede
Vestile bune circula repede

Cum pot să-mi aduc afacerea în online?

 În primul rând, vei avea nevoie să apelezi la oameni în domeniu care îți vor crea un site având în vedere factorul SEO, adică optimizarea pentru motoarele de căutare (Yahoo, Bing, Google etc.) plus încă multe alte aspecte, care toate au ca scop dezvoltarea afacerii tale.

 Acid Studios deține toate aceste cunoștințe și strategii ajutând afaceri din toate domeniile să se expună și să se dezvolte armonios in mediul online. 

 Dacă te-am făcut curios, te asteptăm pe Facebook sau Instagram să te cunoaștem și să găsim împreună soluții pentru afacerea ta! Pentru că noi credem că o afacere poate funcționa la capacitate maximă 24 din 7!

0 Reviews

Write a Review

P Bianca

Read Previous

Cum sa faci un site in WordPress cu Elementor

Read Next

O singură sursă, mai multe direcții

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *