O singură sursă, mai multe direcții

O singură sursă, mai multe direcții

O singură sursă, mai multe direcții

Ce este o sursă? Și la ce te ajută ea mai exact? Noi credem că o sursă este un loc de unde poți procura idei sau acțiuni din belșug. Ca un mic laborator de magie. Acid Studios pune accent pe creativitate, făcând astfel magie pentru orice client care îi calcă „pragul” virtual.

Astfel, venim în ajutorul tău cu o soluție fresh, dinamică, adaptată dorințelor tale.

Care sunt ingredientele principale magiei noastre? Am putea spune că suntem niște vrăjitori cu mouse-ul în mână care știu să creeze chestii tare drăguțe precum:

O singură sursă, mai multe direcții
O singură sursă, mai multe direcții

Design & Branding

Ce înseamnă asta mai exact? Înseamnă că luăm ideea sau afacerea ta și o prezentăm lumii exact așa cum o vezi tu, adică una super faină! Ne folosim în acest demers de micii noștri artiști.

Platforme online

Creăm spații virtuale prietenoase, pentru ca tu și viitori tăi utilizatori să vă simțiți în siguranță și să vă bucurați de interacțiune. Astfel, putem crea orice tip de platformă care îți trece prin cap, ea fiind adaptată oricărui domeniu. Tu vino cu ideea, noi venim cu un produs WOW!

Producție Multimedia

Tot ceea ce vezi în jur, este de fapt o producție multimedia.  Afișele, muzica, fotografiile, textele pe care le vezi și le asculți sunt produsele unei echipe. Putem să ne lăudăm cu un portofoliu satisfăcător de proiecte care s-au creat, s-au dezvoltat și au prins aripi puternice sub și cu ajutorul ochilor noștri. Iar lucrul acesta ne face să fim din ce în ce mai determinați spre performanță.

Marketing Digital

Cu siguranță ai auzit de acest termen, însă nu-l cunoști la adevarata lui valoare. Probabil îl asociezi foarte repede cu internetul și cu vânzările, ceea ce este corect. Însă el înseamnă mult mai mult. Marketing-ul digital, ajută business-ul tău să fie prezent 24/7 acolo unde îți sunt și clienții, adică online. Ai fi surprins, dar majoritatea clienților tăi sunt consumatori de informații de pe internet așa că noi valorificăm acest aspect în favoarea ta!

Pe lângă toate aceste îndeletniciri, suntem și foarte simpatici și amuzanți. Hai să ne cunoaștem și să punem la cale ceva grozav!

0 Reviews

Write a Review

P Bianca

Read Previous

De ce o afacere are nevoie de un website?

Read Next

Web design de nota 10

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *