De ce o aplicație mobilă este o idee bună?

Probabil ai observat și tu faptul că românii folosesc din ce în ce mai des telefonul mobil pentru diverse activități, dar în special pentru cumpărăturile online. 

80% din traficul magazinelor online este generat de telefoanele mobile, iar numărul se află într-o continuă creștere. Conform ultimului raport al Institutului Național de Statistică (INS), 86% dintre utilizatori se conectează online de pe telefonul mobil.

Traficul de pe dispozitive mobile în anii 2016, 2017 și 2018
Traficul de pe dispozitive mobile în anii 2016, 2017 și 2018

Mai mult, 63,6% dintre comenzi au fost finalizate tot pe telefon în anul 2019, depășindu-le pe cele finalizate de pe desktop. Acest lucru arată faptul că, odată cu perfecționarea site-urilor magazinelor online, dar mai ales a aplicațiilor mobile, românilor le-a devenit mult mai ușor să acceseze magazinul lor preferat direct de pe mobil.

Procentajul vânzărilor online de pe telefon, comparativ cu desktop, în anul 2019 comparativ cu 2018
Procentajul vânzărilor online de pe telefon, comparativ cu desktop, în anul 2019 comparativ cu 2018

Cu ajutorul unei aplicații mobile poți ajunge direct la clienții tăi, aceasta fiind o modalitate directă de marketing. Datorită faptului că produsele și serviciile tale vor fi aranjate într-un design nou, unic și captivant, dar și pentru că viteza de încărcare este mai mare, vânzările tale vor fi îmbunătățite. 

După cum am prezentat mai sus, e-Commerce-ul a cunoscut o creștere spectaculoasă în ultimii ani. Pe orice parte am privi aspectul, o aplicație mobilă constituie un avantaj competitiv în momentul de față.

Dacă ai o afacere, acesta este momentul oportun pentru a-ți dezvolta și tu o aplicație mobilă. Acid Studios te ajută să le asiguri clienților tăi o experiență plăcută, să îi aduci afacerii tale dinamică și notorietate, să îți crești vânzările și loialitatea clienților față de brand. Am putea spune fără să ne înșelăm că viitorul comerțului electronic este în mâna aplicațiilor mobile.

0 Reviews

Write a Review

Sandu Andreea

Read Previous

Web design de nota 10